Over Mij

Biografie Jean-Pierre Baasaron

Even voorstellen

Hieronder vertel ik u graag in het kort hoe mijn ontwikkeling tot Personal Trainer tot stand is gekomen.

Na mijn opleiding ben ik mijn carrière in de lucht-vaart techniek begonnen. Al snel heb ik een wending in mijn leven gebracht, toen ik vaststelde dat mijn passie meer ligt in het werken met mensen dan in de techniek. Daarom heb ik ook nog een opleiding tot sociaal pedagogisch hulpverlening gevolgd. Inmiddels heb ik jarenlang mensen kunnen begeleiden naar een beter leven.

Als sociaal pedagogisch hulpverlener werkte ik, in dienst bij de Jellinek Kliniek, met ernstig verslaafden of anderen met een psychiatrische achtergrond. Op diverse terreinen hielp ik hen een zo normaal mogelijk leven te leiden. Door hun slechte fysieke conditie waren mijn cliënten tot weinig in staat. Daar wilde ik verandering in brengen.

Omdat ik zelf mijn hele leven een actief sporter ben geweest leek mij sport een goed middel. Door het ontwikkelen van een specifieke sportmodule heb ik velen van hen meegekregen naar de sportschool. Zo is een belangrijke bijdrage geleverd aan een stabieler leven van mijn cliënten. Ik merkte dat zij dit fantastisch vonden en heb toen een vaste sportactiviteit voor onze cliënten ontwikkeld.

Ik vond het daarom nodig een aanvullende opleiding te volgen, om voldoende basis te hebben om deze activiteit verder uit te bouwen.

Daarom heb ik de opleidingen Fitness Instructeur, Fitness Master en Personal Trainer gevolgd. Gedurende mijn opleiding heb ik de gelegenheid gehad om bij verschillende sportscholen te werken. Al doende ontwikkelde zich bij mij de wens om in deze sportactiviteiten een zelfstandig ondernemer te worden.

Profiteer nu!

Betaal vooraf en u krijgt de 10de les gratis!